Je bekijkt de reis...

Ko Chang,
Thailand
a
A
27 juli 2015 13:49 | Door: Opa en Oma "Veen"
Hallo lieve Phoeb en Maud,
Wat jammer dat jullie een beetje teleurgesteld waren over de "white sand"-stranden. Maar ja, er zijn zoveel andere mooie plekjes te zien, toch?
De avond hebben jullie ook op een fijne manier doorgebracht met nieuwe kontakten en een landgenote die jullie in de toekomst nog zullen terugzien.
Wat je in je verslag vertelt Phoeb over ijs die geblenderd wordt met jouw cola? Kan je geen flesje coca cola (met kroonkurk) uit de koelkast bestellen? Omdat het uit de koelkast komt hoeft er eigenlijk geen blokje ijs meer in. Wel zo veilig! Laten we maar hopen dat je niet meer zo ziek zult worden. Letten jullie goed op jezelf en op elkaar !
Hier gaat alles zo z'n gangetje. We hebben de vorige week schitterend weer gehad, maar na de zomerstorm van zaterdag jl is het weer een beetje van slag geraakt. Tot vrijdag a.s. hebben we wisselvallig weer met temperaturen tussen de 17 en 20•C.
Robin, Lique, Nina en May-Britt vertrekken waarschijnlijk deze week naar Bonaire. Ze kennen daar de weg en zullen het zeer zeker naar hun zin hebben. Tot zover ons verhaal en we kijken uit naar jullie nieuwe belevenissen.
Groetjes met liefs van Opa en Oma "Veen".
27 juli 2015 17:31 | Door: Mama
Geen wijze raad van je moeder want die hebben jullie zo te lezen al genoeg gekregen ;-). Alleen maar een dikke knuffel voor jullie, ben super trots op hoe jullie genieten en wat jullie allemaal ondernemen meemaken! Ik geniet ervan! Liefs xxx!
27 juli 2015 18:06 | Door: Oma Moll
Hoi Lieve Meisjes,
Weer uitgekeken naar het nieuwe verslag en ja hoor daar was het weer.
Zo zie je dat je steeds weer leert ( de Coctails). Verder schrijf ik er niets over want jullie zitten niet te wachten op van die oudjes die het allemaal zo goed weten. Lekker flesje bier vonden wij altijd heerlijk daar, bovendien erg goedkoop ( local bier).
Maar wat genieten jullie! Heerlijk!! Toen wij jullie leeftijd hadden, zaten opa en ik als verloofd stel in een busreis naar Zwitserland. We mochten niet eens bij elkaar op de kamer slapen in een Hotel, omdat we niet getrouwd waren,we werden bij een vreemde op de kamer ingedeeld, opa bij jongens en ik bij meisjes. Dat is nu wel anders hè, gelukkig maar, hoewel dat ook wel spannend was. Zo'n strandfeest lijkt me te gek en inderdaad zouden ze dat in Nederland ook moeten doen. We wensen jullie nog veel plezier!! En tot het volgende schrijven! Kijken of nu onze naam eronder komt, ik schrijf het hieronder, maar staat er dan niet. Veel liefs, oma en opa Moll
27 juli 2015 23:30 | Door: Rene Oostveen
Heerlijk om jullie avonturen weer te lezen, en het lijkt mij inderdaad een heerlijk land om zo rond te trekken en allerlei ervaringen op te doen en mensen te leren kennen zoals Kim. Het leuke er van is dat je die ervaringen nu al deelt als jullie aan het eind van de avond bij elkaar op bed zitten en in een deuk liggen terwijl jullie er nog midden in zitten, maar deze herinneringen worden alleen maar waardevoller met de jaren. Over 10 jaar heb jullie deze leuke herinneringen nog steeds!
Wel een domper van die white sand beach, maar volgens mij was het hostel op Koh Chang ook al een goed alternatief. Het weer heb je inderdaad niet in de hand maar met de temperaturen daar wel goed te doen denk ik.
Veel liefs X Rene